Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Food & Drinks


  In Room of ideas serveren we graag verrassende eetmomenten tijdens meetings of events. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig gekozen chefs, cateraars en restaurants. Op basis van jullie wensen en de invulling van de dag stellen wij een passend menu samen. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

  Book Room of ideas

 • Styling


  Make Room for new ideas.
  Uit eigen ervaring maar ook uit vele onderzoeken blijkt hoeveel invloed de omgeving op ons heeft. Het prachtige pand met huiselijke karakter, de grote dosis daglicht en het uitzicht op de verborgen stadstuin brengen je direct tot rust en laden je op met nieuwe energie. Room of ideas is volledig ingericht om positiviteit, creativiteit en productiviteit te bevorderen. Voor elke meeting of event creëren wij de ideale setting om zo het beste uit de dag te halen.

  Book Room of ideas

 • Art & Books


  “To recharge your creative energy, you need to go out there, try new things and seek new sensations.” Room of ideas is een rustgevende plek midden in de stad, omringd door schoonheid en natuur. Een plek waar alle zintuigen worden geprikkeld, waar je wordt verrast, geïnspireerd en opgeladen met nieuwe creatieve energie.

  Book Room of ideas

 • Hosting


  Bij het boeken van Room of ideas voor een meeting tot 12 personen is onze hosting inbegrepen. We zorgen voor een ontspannen ontvangt en serveren we jullie team ons luxe koffie en thee arrangement. Bij grotere meetings en events zijn onze hosts te boeken om de dag zorgeloos te laten verlopen. Afgestemd op jullie wensen en met aandacht voor detail.

  Book Room of ideas

 • Talks & Trainings


  Nieuwe inzichten, inspiratie en ideeën opdoen als waardevolle bijdrage aan jullie meeting of event? Room of ideas biedt diverse  innovatieve talks & trainingen in samenwerking met een erkend trend, training en branding bureau.
  Op dit moment werken we aan het ontwikkelen van een nieuw programma met actuele thema’s als;
  ‘Trends & strategie’, ‘Branding & visuele communicatie’, ‘Copywriting & merkcommunicatie’, ‘Storydesign & storytelling’ dat begin Maart worden gelanceerd. 

  Neem contact op

 • Sleeping


  Na een vergadering, workshop of meerdaags event in Room of ideas kan jullie team op nog geen 2,5 km afstand ontspannen en overnachten in het prachtige Pillows Hotel. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis, uitgerust met 31 stijlvol ingerichte kamers met uitzicht op de stad of uitzicht op het Vondelpark. Bij het boeken van Room of ideas inclusief overnachting(en) kunnen we jullie 15% korting aanbieden bij Hotel Pillows.

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het boeken van een overnachting voor jullie team.

  Neem contact op

 • Private Dining


  Overdag vergaderen en brainstormen in Room of ideas, om vervolgens te genieten van een bijzondere ‘private dining’, speciaal voor jullie team samengesteld door de chefkok van het prachtige Hotel Pillows. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis aan het Vondelpark, op nog geen 2.5 km van Room of ideas. Neem contact op met ons voor meer informatie en het organiseren van een private dining voor jullie team. 

   

  Neem contact op

Arrow
Arrow
Slider