Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Interieur


Bij Room of ideas zijn wij continue op zoek zijn naar producten die de juiste balans hebben in schoonheid en sereniteit.  Elegante sofa’s met een subtiel karakter, stijlvolle stoelen met een bijzondere eenvoud of verfijnde tafels met stoere elementen. Wandel gerust even binnen, blader door ons lookbook of vraag voor een uitgebreid advies. Onze interieurstylist Femke de Gans gaat graag met je in gesprek bij het uitzoeken van de juiste producten en het creëren van de gewenste sfeer en setting.

Fine art | Fotografie


We ervaren dagelijks wat voor impact een beeld heeft op een ruimte. Ze grijpen je blik maar respecteren de rust. De fotografen die wij vertegenwoordigen brengen op eigen wijze sereniteit en schoonheid in beeld. Door het huiselijke karakter en de interessante architectuur van het pand worden de foto’s op een eigen wijze gepresenteerd in sfeervolle settings. Al onze fine art is in limited edition en in meerdere gewenste formaten te verkrijgen.

 

 

Fotografen | Room of ideas

 

Yamandu Roos
Frits Berends
Nicole Mason
Martin Kers
Cleo Goossens
Wendy van Woudenberg, Beeldsteil
Susan Pool


Kunstenaars | Room of ideas

 

Wessel Huisman, Kunsthandel Peter van Os

Tafelboeken


Vroeger waren boeken alleen te vinden op een nachtkastje of in een boekenkast. Inmiddels zijn ze echt een onderdeel van een interieur geworden. Een mooie toevoeging voor op je salontafel om een gesprek op gang te brengen of je simpelweg te inspireren. Wij hebben een selectie gemaakt van tafelboeken en magazines met prachtige covers, mooie materialen en interessante fotografie en vormgeving. Stap gerust binnen en blader door onze boeken onder het genot van een kop koffie of thee.

Arrow
Arrow
Slider