Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Heisessie organiseren

Heisessie locatie Amsterdam

House of Ideas - Nieuwendammerdijk

Een rustgevende omgeving zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams.

Op zoek naar een bijzondere heisessie locatie in Amsterdam? 

Stap uit je vertrouwde omgeving en laat je inspireren door onze locaties voor jullie volgende heidag. Een nieuwe, inspirerende en rustgevende locatie creëert ruimte voor nieuwe ideeën en biedt mogelijkheid om uitdagingen in een nieuw perspectief te zien. Room of Ideas speelt hier op in met twee bijzondere locaties in Amsterdam. 

 

Unieke locaties, unieke services
Room of Ideas biedt twee mooie locaties op unieke plekken in Amsterdam. Onze locaties – van de stijlvolle Room of Ideas in het Museumkwartier tot het karakteristieke House of Ideas op de Nieuwendammerdijk – brengen alle facetten samen, die invloed hebben op een succesvolle heisessie, brainstorm of vergadering voor jullie team.

Niets is aan het toeval overgelaten bij de inrichting van onze locaties. Alle elementen dragen bij aan een ontspannen werksfeer. Dit nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen het team.

 

Services & hosting
Room of Ideas en House of Ideas beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer/Smart-TV, white boards maar ook een creatieve toolkit vol tips & tools voor een creatief en effectief verloop van de dag.

Ons host team staat klaar om alles uit handen te nemen zodat jullie team zich kan focussen op het heisessie programma en de doelen van de dag. Daarnaast serveren we een vernieuwend menu dat inspeelt op de verschillende momenten van de dag en het energie level op peil houdt. 

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies. Bel ons via 020-8452075 of mail je vraag naar info@roomofideas.nl

Liever online? Vul ons digitale boekingsformulier in, en wij maken graag een voorstel, afgestemd op jullie programma en wensen voor de dag.

Informatie & boekingen House of Ideas
previous arrow
next arrow
Slider