Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Verborgen stadstuin


  Het grootste pareltje van Room of ideas is onze prachtige stadstuin, dat onderdeel is van de verborgen binnentuin van de Samenwerking, een waar rijksmonument van Amsterdam. Het ontwerp van de tuin dateert uit 1925 en is in 2013 in de oorspronkelijke staat van een wandeltuin met klinkerpaden teruggebracht. De ‘Tuinvrouw’ en haar vrijwilligers zorgen ervoor dat de tuin het hele jaar door bloeit.
  Een uniek stukje natuur, midden in de stad dat ervoor zorgt dat je direct in een oase van rust komt als je Room of ideas binnenstapt.

  Book the Room

 • Sfeervolle ruimtes


  Het prachtige pand, met het huiselijke karakter, de grote dosis daglicht en het uitzicht op de verborgen stadstuin brengt je direct tot rust en laad je op met nieuwe energie. Room of ideas is sfeervol ingericht met stijlvolle interieur producten, inspirerende fotografie en mooie tafelboeken (tevens te koop in onze store). De veelzijdige en flexibele ruimtes zijn ingedeeld met diverse tafels en zitjes en voorzien van alle benodigde audiovisuele ondersteuning. Voor elke meeting of event creëren wij zo de ideale setting, passend bij de invulling van de dag. Indien gewenst kunnen we de ruimte tevens volledig stylen in thema.

  Book the Room

 • Authentieke keuken


  Stap je de authentieke keuken binnen, dan proef je meteen de gemoedelijke sfeer en ruik je de verse kruiden. De keuken is van alle gemakken voorzien en de kasten zijn gevuld. Dus voel je thuis en pak gerust waar je zin in hebt.

  Book the Room

 • Bibliotheek


  Met uitzicht op de tuin, omringt door inspirerende kunst en interessante boeken is de bibliotheek de ideale plek om je even terug te trekken of voor een rustig overleg samen met je collega.

  Book the Room

 • Creatieve toolkit


  Onze creatieve toolkit is niet alleen voorzien van alle benodigde materialen voor team meetings en brainstorm sessies maar bevat ook een dosis tips om creativiteit te stimuleren en tools voor een productieve uitkomst.

  Book the Room

 • Podium, Beamer & Geluidsinstallatie


  Room of ideas heeft aan de voorzijde van het pand een groot podium met beamerscherm, ideaal voor presentaties, lezingen of trainingen. Voor multimedia-presentaties waar geluid een belangrijke rol speelt, wordt de hele ruimte gevuld met een mooie sound via onze draadloze geluidsinstallatie.

   

  Book the Room

previous arrow
next arrow
Slider