Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Happy New Ideas

02.12.2016


Laat je verwonderen tijdens een onvergetelijke kerst of nieuwjaars-event op een prachtige locatie in hartje Amsterdam. Een bijzondere belevenis om samen met jullie team of afdeling vol aandacht en verbinding het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Met een impactvolle gelukstalk, waanzinnige wijnen met verhaal en verrassende gerechten die je raken en bewegen.

A night full of wonders: 

  • Gelukstalk door Jobtraining
  • Food wonders door Vuur & Vlam
  • Wine tasting door Winestory

 

‘Gelukstalk’ 
Succes maakt niet gelukkig, geluk maakt succesvol’

Wist je dat we ons geluk voor 50% zelf in de hand hebben? En dat we vaak juist met die 50% eigen invloed voor dingen kiezen die ons niet gelukkig maken? In de Gelukstalk krijg je misschien wel jouw belangrijkste levensles; je leert hoe je jouw eigen geluk kunt vergroten. Je krijgt daarnaast inzicht in de sterke link tussen je gelukkig voelen in je werk en succesvol zijn in je werk. Een inspirerende, interactieve talk die je grijpt en waar je gegarandeerd gelukkiger uit wegloopt.

 

‘Winetasting’

Wijnen waarvan je gaan stralen en na het stille moment van genieten niet kunnen stoppen met praten over deze parel. Bij Wine Story selecteren ze alleen wijnen van wijnhuizen waarvan zij denken dat ze een prachtig verhaal hebben en wanneer de wijn en de wijnmaker een uitgesproken karakter hebben. Daardoor ontstaan de echte verhalen over de wijn waarin wij jou en jullie gasten willen meenemen. Een bijzondere ervaring.

 

‘Food Wonders’
Bijzondere gerechten die alle zintuigen prikkelen met smaken die raken, de energie laten stromen én extra betekenis geven aan de avond! Die zullen zorgen dat jullie gasten worden verrast, verwend en die ze een gevoel van waardering en positieve energie geven. De hapjes presenteren  garanderen een ‘wauw’ qua smaak én effect! Samen zijn alle hapjes maaltijd vervangend en ze geven voldoende energie voor een bruisende avond.

 


BOOK YOUR HAPPY NEW IDEAS
Alle onderdelen zijn zowel tezamen als avondvullend programma te boeken maar ook los voor, tijdens of na een meeting.

 

Voor vragen en boekingen van jullie Happy New Ideas: info@roomofideas.nl | 020-8452075

previous arrow
next arrow
Slider