Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Fotoshoot locatie huren

Lichte fotoshoot locatie Amsterdam

"De prachtige lichtinval, serene look & feel en de stijlvolle inrichting vormt een mooie basis voor jullie foto of filmstoot. "

Op zoek naar een lichte fotoshoot locatie in Amsterdam?
Niet alleen de lichtinval maar ook de inrichting van een locatie speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een fotoshoot locatie. Bij voorkeur een interieur dat zich eenvoudig vormt naar de look & feel van een merk of thema. Room of Ideas speelt hier op in met een unieke, lichte fotoshoot locatie op een bijzondere plek in Amsterdam.

 

Locatie als canvas
Room of Ideas kenmerkt zich door de prachtige lichtinval, serene sfeer, natuurlijke elementen en Japanse invloeden.
De lichte ruimtes, inspirerende inrichting en serene look & feel maken de locatie heel geschikt voor lifestyle shoots.

Of het nu gaat om een portret shoot, campagne of product fotografie; met minimale aanpassingen creëer je eenvoudig een eigen look & feel, passend bij het merk of thema.

 

Services & Faciliteiten
De locatie beschikt over alle benodigde faciliteiten om de dag soepel te laten verlopen. Ook bieden we diverse catering opties in samenwerking met onze food partners.

 

Bereikbaarheid
Room of Ideas, gelegen in het Museumkwartier in Amsterdam, is goed bereikbaar met zowel het OV als de auto, met parkeergelegenheid in de directe omgeving. 

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies. Bel ons via 020-8452075 of mail je vraag naar bookings@roomofideas.nl 
Liever direct reserveren? Vul ons digitale boekingsformulier in, en wij maken graag een voorstel, afgestemd op jullie programma en wensen voor de dag.

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider