Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Inspirerende vergaderlocatie


  Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Vergaderen in een omgeving met natuurlijk daglicht, uitzicht op natuur en een rustgevend sfeer, verhoogt onze productiviteit. We voelen ons energieker, zijn meer gefocusseerd en presteren zelfs beter. Room of Ideas speelt hier op in met een unieke vergaderruimte in Amsterdam.

  Meer informatie & boekingen

 • Stijlvolle event locatie


  Op zoek naar een stijlvolle event locatie in Amsterdam?
  De locatie is een sleutelonderdeel van elk succesvol event. Niet alleen de bereikbaarheid maar ook de sfeer, inrichting en services spelen een belangrijke rol. Zeker bij de lancering van een product of merk is context key. Room of Ideas speelt hier op in met een unieke event locatie in Amsterdam.

   

  lees verder

 • Rustgevende trainingslocatie


  Op zoek naar een rustgevende trainingslocatie in Amsterdam? De omgeving waarin je werkt heeft niet alleen veel invloed op je werk, maar ook op je welzijn. Een holistisch interieur – een interieur waarin alle aspecten zijn gericht op het stimuleren van ons welzijn – zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams. Room of Ideas speelt hier op in met een rustgevende trainingslocatie in Amsterdam.

  Meer informatie & boekingen

 • Lichte fotoshoot locatie


  Op zoek naar een lichte fotoshoot locatie in Amsterdam?
  Niet alleen de lichtinval maar ook de inrichting van een locatie speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een fotoshoot locatie. Bij voorkeur een interieur dat zich eenvoudig vormt naar de look & feel van een merk of thema. Room of Ideas speelt hier op in met een unieke, lichte fotoshoot locatie in het museumkwartier van Amsterdam.

  lees verder

 • Creatieve brainstorm locatie


  Op zoek naar een creatieve brainstormlocatie in Amsterdam? Creativiteit is essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om tot vernieuwende inzichten en ideeën te komen.  Room of Ideas speelt hier op in met een inspirerende brainstormlocatie, waar het creatieve brein wordt gestimuleerd en alle zintuigen worden geprikkeld. 

  Meer informatie & boekingen

 • Sfeervolle workshop locatie


  Ben je van plan een betekenisvolle workshop, waardevolle bijeenkomst of retreat te organiseren?
  Room of Ideas maakt graag ruimte voor jouw ideeën in onze rustgevende workshop locatie in Amsterdam.

  Met onze holistische aanpak en aandacht voor well being, zorgen we ervoor dat je in alle rust en met volledige focus ruimte kunt maken voor nieuwe inzichten en ideeën.

  lees verder

 • Unieke teambuilding locatie


  Op zoek naar een unieke teambuilding locatie in Amsterdam? Een andere omgeving, een afwisselend programma en nieuwe prikkels kunnen het groepsgevoel losmaken en stimuleren. Room of Ideas speelt hier op in met een unieke teambuilding locaties in Amsterdam.

   

  Meer informatie en boekingen

previous arrow
next arrow
Slider