Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Inspirerende vergaderlocatie


  Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Werken in een omgeving met natuurlijk daglicht, uitzicht op natuur en een rustgevend sfeer, verhoogt onze productiviteit. We voelen ons energieker, zijn meer gefocusseerd en presteren zelfs beter. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke vergaderruimtes in Amsterdam.

  Meer informatie & boekingen

 • Creatieve brainstorm locatie


  Op zoek naar een creatieve brainstormlocatie in Amsterdam? Creativiteit is essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om tot vernieuwende inzichten en ideeën te komen.  Room of Ideas speelt hier op in met twee inspirerende brainstormlocaties, waar het creatieve brein wordt gestimuleerd en alle zintuigen worden geprikkeld. 

  Meer informatie & boekingen

 • Sfeervolle trainingslocatie


  Op zoek naar een sfeervolle trainingslocatie in Amsterdam? De omgeving waarin je werkt heeft niet alleen veel invloed op je werk, maar ook op je welzijn. Een holistisch interieur – een interieur waarin alle aspecten zijn gericht op het stimuleren van ons welzijn – zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke trainingsruimtes in Amsterdam.

   

  Meer informatie & boekingen

 • Meeting & dining


  Overdag vergaderen en s’avonds samen genieten van een geheel verzorgde private dining? Dan ontvangen we jullie graag in ons House of Ideas, waarbij het menu naar jullie wens, speciaal wordt samengesteld door onze creatieve chefs. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

   

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het organiseren van een meeting & dining voor jullie team.

  Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider