Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Inspirerende vergaderlocatie


  Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Vergaderen in een omgeving met natuurlijk daglicht, uitzicht op natuur en een rustgevend sfeer, verhoogt onze productiviteit. We voelen ons energieker, zijn meer gefocusseerd en presteren zelfs beter. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke vergaderruimtes in Amsterdam.

  Meer informatie & boekingen

 • Sfeervolle trainingslocatie


  Op zoek naar een sfeervolle trainingslocatie in Amsterdam? De omgeving waarin je werkt heeft niet alleen veel invloed op je werk, maar ook op je welzijn. Een holistisch interieur – een interieur waarin alle aspecten zijn gericht op het stimuleren van ons welzijn – zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke trainingsruimtes in Amsterdam.

   

  Meer informatie & boekingen

 • Creatieve brainstorm locatie


  Op zoek naar een creatieve brainstormlocatie in Amsterdam? Creativiteit is essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om tot vernieuwende inzichten en ideeën te komen.  Room of Ideas speelt hier op in met twee inspirerende brainstormlocaties, waar het creatieve brein wordt gestimuleerd en alle zintuigen worden geprikkeld. 

  Meer informatie & boekingen

 • Weekend workshop locatie


  Ben je van plan een betekenisvolle workshop of waardevolle bijeenkomst te organiseren?
  Room of Ideas geeft bijzondere talenten en ondernemers de kans om onze sfeervolle locatie Room of Ideas in het museumkwartier van Amsterdam te boeken tegen een gereduceerd tarief in de weekenden.

  lees verder

 • Bijzondere heisessie locatie


  Op zoek naar een bijzondere heisessie locatie in Amsterdam? Stap uit je vertrouwde omgeving en laat je inspireren door onze locaties voor jullie volgende heidag. Een nieuwe, inspirerende en rustgevende locatie creëert ruimte voor nieuwe ideeën en biedt mogelijkheid om uitdagingen in een nieuw perspectief te zien. Room of Ideas speelt hier op in met twee bijzondere locaties in Amsterdam.

  Meer informatie & boekingen

 • Private dining


  Overdag vergaderen en s’avonds genieten van een verrassende private dining? Dan ontvangen we jullie graag in ons House of Ideas, waarbij het menu naar jullie wens, speciaal wordt samengesteld door onze creatieve chefs. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

  Meer informatie & boekingen

 • Unieke teambuilding locatie


  Op zoek naar een unieke teambuilding locatie in Amsterdam? Een andere omgeving, een afwisselend programma en nieuwe prikkels kunnen het groepsgevoel losmaken en stimuleren. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke teambuilding locaties in Amsterdam.

   

  Meer informatie en boekingen

previous arrow
next arrow
Slider