Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Masterclass | Room of Ideas Amsterdam

SEO Masterclass // 24.04.2020

Minimalist Marketing

SEO Tools, Strategie & Advies

Wil je van 30% naar 60% groei per maand? In elke content zit méér. Willen jullie er alles uithalen wat erin zit, dan is het tijd om de juiste tools erbij te pakken. Zo ontdek je waar je kracht ligt, en dus het beste op in kunt zetten. En hoe je concreet actie kunt ondernemen. Om snel én duurzaam resultaat voor jouw bedrijf te creëren. De SEO masterclass helpt je om heel precies in kaart te brengen waar je SEO-kracht in schuilt. Welke content zijn je pareltjes, en welke content legt het af tegen de concurrentie?

 

Tools, Strategie & Advies  //

Een Masterclass met tips voor de website waaronder een keyword onderzoek met enkele goede quick-wins en technische tips. Ook zal Marjet de statistieken gaan bekijken of deze goed staan en wat we daaruit kunnen aflezen (Google Analytics en Google Search Console).

 

Het idee: Kennis opdoen in een bijzondere omgeving, met energie bites en tools waarmee je een stuk hoger in Google kunt komen. Belangrijk is dat je geïnspireerd raakt om goed vindbare content te maken. We gaan ter plekke blog-onderwerpen verzinnen en direct de quick-wins doorvoeren in je site.

 

 

SEO thema’s //

In slechts 4 uur behandelen we deze onderwerpen:

  • De basis van SEO met voorbeelden voor jullie website;
  • Een blogstrategie met onderwerpen en keywords voor een half jaar;
  • Een keyword-onderzoek voor jullie producten of services en klanten, en hun customer journey;
  • Een content trendwatching voor jullie branche tools om een stevige content- en promotieplanning te maken.

 

In deze exclusieve SEO masterclass leer je hoe je met creatief nadenken over je content altijd winst te behalen is. Ook als je geen ervaring hebt, ook als de concurrentie pittig is. Dat doen we samen, stap voor stap, door middel van trendwatching & brainstorming. Marjet geeft jullie alle tools om met zelfvertrouwen verder te gaan. Zo kun je ook na de training de stijgende lijn voortzetten.

 

 

Online SEO cursus //
Bovendien mag je nog een jaar lang gebruik maken de online SEO cursus waar je toegang hebt tot in elk geval alle SEO basics in video’s. En ook je collega’s. Dus je hoeft niet alles aan hen te gaan uitleggen, maar je kunt hen gewoon jouw inloggegevens geven en dit laten kijken.

 

Datum
24.04.2020

 

Tijd
09:00 – 13:00 hr //

 

Locatie
Room of Ideas, Roelof Hartstraat 74, Amsterdam

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider