Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Event locatie huren

Stijlvolle event locatie Amsterdam

"De natuurlijke kleuren en minimalistische inrichting vormen een mooie basis voor jullie pers event of product lancering."

Op zoek naar een stijlvolle event locatie in Amsterdam?
De locatie is een sleutelonderdeel van elk succesvol event. Niet alleen de bereikbaarheid maar ook de sfeer, inrichting en services spelen een belangrijke rol. Zeker bij de lancering van een product of merk is context key. Room of Ideas speelt hier op in met een unieke event locatie op een bijzondere plek in Amsterdam.

 

Pers event of product lancering
Room of Ideas kenmerkt zich door de prachtige lichtinval, ruimtelijke opzet en serene binnentuin. De natuurlijke kleuren en minimalistische inrichting vormen een mooie basis voor jullie pers event of product lancering. Een plek zonder ruis of afleiding waardoor jullie product of presentatie altijd de hoofdrol speelt.

Of het nu gaat om de lancering van een fashion brand, beauty product of lifestyle brand; Room of Ideas vormt de perfecte basis voor het uitdragen van jullie merkverhaal.

 

Unieke services en persoonlijke host
Room of Ideas beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een vlot verloop van de dag. Daarnaast bieden we samen met onze food partners verassende food & drinks concepten die aansluiten bij het thema van je event.  Ons creatieve team ondersteunt graag bij het opzetten van een waardevol en uniek programma, waarin aandacht is voor elk detail. Onze betrokken event managers en hostesses zorgen ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt tijdens het event. Samen zorgen we er voor dat alle ingrediënten samenkomen voor een waardevol pers event of product lancering.

 

Bereikbaarheid
Room of Ideas, gelegen in het Museumkwartier in Amsterdam, is goed bereikbaar met zowel het OV als de auto, met parkeergelegenheid in de directe omgeving. 

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies. Bel ons via 020-8452075 of mail je vraag naar bookings@roomofideas.nl 
Liever online? Vul ons digitale boekingsformulier in, en wij maken graag een voorstel, afgestemd op jullie programma en wensen voor de dag.

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider