Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Nieuwendammerdijk | Amsterdam

House of Ideas

Locatie voor meetings, trainingen en private dinings

Een karakteristiek herenhuis voor meetings, trainingen & private dinings

Op zoek naar een unieke locatie in Amsterdam voor een vergadering, brainstorm, training of private dinings? Werken in een lichte, rustgevende omgeving heeft een positieve invloed op je werk en je welzijn. Je voelt je meer ontspannen, je bent meer gefocust en je bent daardoor productiever gedurende de dag. Room of Ideas speelt hier op in met twee inspirerende locaties in Amsterdam.

 

Op de pittoreske Nieuwendammerdijk vind je House of Ideas –
een karakteristiek herenhuis dat wordt gekenmerkt door de prachtige lichtinval, interessante architectuur, inspirerende inrichting en een serene binnentuin van 180m2.

 

Ruimte met mogelijkheden
Onze locaties bieden ruimte voor teammeetings, brainstorm sessies of vergadering. Daarnaast zijn er nog tal van gelegenheden waar onze ruimtes het ideale decor voor vormen.

Denk bijvoorbeeld aan een heisessie of teamtraining; onze locaties geven je de privacy die je nodig hebt en voorkomen dat je tussen de gesprekken door gestoord wordt door collega’s. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een coaching sessie, product lancering of pers event.

 

De ideale omgeving
Om in te spelen op jullie programma en wensen van de dag, creëren we graag de ideale omgeving; of je nu wilt vergaderen aan de lange tafels, wilt brainstormen in de tuin of in een van de comfortabele zithoeken rustig wilt overleggen.

 

Unieke services & faciliteiten
Onze locaties beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals Smart-TV’s, Sonos soundsystem en flip-overs, maar ook een creatieve toolkit vol tips & tools om gedurende de dag creatiever en effectiever te werken. Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met creatieve food partners zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie dag kunnen halen.

 

Team borrel of private dining
Sluit de dag op een positieve manier af met bijvoorbeeld een team borrel of private dining . Samen met onze food partners zorgen wij ervoor dat jullie de dag op een bijzondere en culinaire manier af kunnen sluiten.

 

Specifieke wensen? We denken graag met jullie mee.
“Wij willen dat iedereen opgeladen met nieuwe inzichten, inspiratie en een notebook vol ideeën het House of Ideas weer uitwandelt”.

Boek House of Ideas
previous arrow
next arrow
Slider