Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Zomerlocatie | Nieuwendammerdijk

Summerhouse of ideas

Zomer 2018, AMSTERDAM

Een idyllisch zomerhuis voor meetings, trainings & dinings met een summer feel

Zodra je de pittoreske Nieuwendammerdijk op komt, een oorspronkelijk laat-middeleeuwse nederzetting, waan je je in een omgeving waar je de geschiedenis van kan aflezen. Het dijkdorp heeft zijn identiteit in de loop der jaren weten te behouden en heeft zich ontwikkelt tot een historische dorpskern, omringt door een oase van rust in de nabijheid van het drukke stadsleven.
Met veel trots openen wij de rode deur van het idyllische dijkhuis uit de achttiende eeuw, die wij omtoverde tot ‘Summerhouse of ideas’, een zomerhuis voor meetings, trainingen & private dinings met een summer feel.

 

Het karakteristieke herenhuis kenmerkt zich door de lichte ruimtes, hoge ramen, interessante architectuur en de unieke lichtinval. Omgeven in een weelde van rust en uitzicht op de serene tuin van 180m2, is het de ideale plek om je hoofd leeg te maken, alle zintuigen te prikkelen en met creatieve energie jullie dag te beginnen. De perfecte basis voor het creëren van vernieuwende ideeën, resultaten en oplossingen.

 

Met een uitgebreid aanbod van services en unieke faciliteiten wil ons bevlogen team het beste uit elke meeting of event halen. Specifieke wensen? We denken graag met jullie mee.
“Wij willen dat iedereen opgeladen met nieuwe inzichten, inspiratie en een notebook vol ideeën het Summerhouse of ideas weer uitwandelt”.

Book Summerhouse of ideas
previous arrow
next arrow
Slider