Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Nieuwendammerdijk | Amsterdam

House of Ideas

Locatie voor meetings, trainingen en private dinings

Een karakteristiek herenhuis voor meetings, trainingen & private dinings

Zodra je de pittoreske Nieuwendammerdijk op komt, een oorspronkelijk laat-middeleeuwse nederzetting, waan je je in een omgeving waar je de geschiedenis van kan aflezen. Het dijkdorp heeft zijn identiteit in de loop der jaren weten te behouden en heeft zich ontwikkelt tot een historische dorpskern, omringt door een oase van rust in de nabijheid van het drukke stadsleven.
Met veel trots openen wij de rode deur van het idyllische dijkhuis uit de achttiende eeuw, die wij omtoverde tot ‘House of Ideas’, een unieke locatie voor meetings, trainingen & private dinings.

 

Het karakteristieke herenhuis kenmerkt zich door de lichte ruimtes, hoge ramen, interessante architectuur en de unieke lichtinval. Omgeven in een weelde van rust en uitzicht op de serene tuin van 180m2, is het de ideale plek om je hoofd leeg te maken, alle zintuigen te prikkelen en met creatieve energie jullie dag te beginnen.

 

Met een uitgebreid aanbod aan unieke services & faciliteiten, aandacht voor details, een persoonlijke host en een samenwerking met onze creatieve foodpartners, zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie dag halen.

 

 

Specifieke wensen? We denken graag met jullie mee.
“Wij willen dat iedereen opgeladen met nieuwe inzichten, inspiratie en een notebook vol ideeën het House of Ideas weer uitwandelt”.

Boek House of Ideas
previous arrow
next arrow
Slider