Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Trainingslocatie huren

Sfeervolle trainingslocatie Amsterdam

Een warme, rustgevende omgeving zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams.

Op zoek naar een sfeervolle trainingslocatie in Amsterdam? De omgeving waarin je werkt heeft niet alleen veel invloed op je werk, maar ook op je welzijn. Een holistisch interieur – een interieur waarin alle aspecten zijn gericht op het stimuleren van ons welzijn – zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke trainingsruimtes in Amsterdam.

 

Trainingen in Amsterdam 
Onze locaties – van de stijlvolle Room of Ideas in het Museumkwartier tot het karakteristieke House of Ideas op de Nieuwendammerdijk – worden gekenmerkt door een licht, rustgevend interieur en een serene binnentuin, uniek in Amsterdam. Om in te spelen op jullie programma en invulling van de dag, creëren we graag de ideale setting voor elke training. Zo vind je naast de klassieke boardroom set-up verschillende ruimtes met comfortabele zithoeken – ideaal voor een rustig overleg of een break-out in kleine groepen.

 

Unieke services & faciliteiten 
Zowel Room of Ideas en House of Ideas zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer/Smart-TV, flip-overs en een creative toolkit. Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met zorgvuldig geselecteerde chefs en cateraars zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie training halen.

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
We zijn altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geven graag ons advies.

Meer informatie & boekingen

Contact - Let's get in touch

previous arrow
next arrow
Slider