Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Trainingslocatie huren

Rustgevende trainingslocatie Amsterdam

Een warme, rustgevende omgeving zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams.

Op zoek naar een rustgevende trainingslocatie in Amsterdam? De omgeving waarin je werkt heeft niet alleen veel invloed op je werk, maar ook op je welzijn. Een holistisch interieur – een interieur waarin alle aspecten zijn gericht op het stimuleren van ons welzijn – zorgt voor een ontspannen werksfeer, nodigt uit tot openheid en bevordert zo ook de samenwerking binnen teams.

In het culturele Museumkwartier in Amsterdam vind je Room of Ideas – een rustgevende trainingslocatie om samen te komen, samen te werken en samen nieuwe ideeën te genereren.

 

Trainingen in Amsterdam 
Room of Ideas wordt gekenmerkt door de serene sfeer, natuurlijke elementen en Japanse invloeden.
Met aandacht voor well being en een holistische insteek. Om in te spelen op jullie programma en invulling van de dag, creëren we graag de ideale setting voor elke training.

 

Unieke services & faciliteiten 
Room of Ideas is gemakkelijk bereikbaar en beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer flip-overs en een creative toolkit. Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met onze food partner zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie team en jullie dag halen.

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
We zijn altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geven graag ons advies.

Meer informatie & boekingen

Contact - Let's get in touch

previous arrow
next arrow
Slider