Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Teambuilding locatie huren

Unieke teambuilding locatie Amsterdam

Een andere omgeving, een afwisselend programma en nieuwe prikkels kunnen het groepsgevoel losmaken en stimuleren.

Op zoek naar een unieke teambuilding locatie in Amsterdam? Een andere omgeving, een afwisselend programma en nieuwe prikkels kunnen het groepsgevoel losmaken en stimuleren.

Het kiezen van de juiste locatie is essentieel voor een succesvolle teambuilding dag. Een externe locatie – weg van de vaste werkomgeving – zorgt ervoor dat vaste patronen worden doorbroken, en de teamleden uitgenodigd worden op een andere manier contact te maken met elkaar.

 

Room of Ideas  is een locatie voor mensen en merken die het beste uit zichzelf en hun dag willen halen.
De lichte ruimtes, inspirerende inrichting en de prachtige binnentuin brengen je tot rust en laden je op met nieuwe energie.

De locatie biedt mogelijkheid voor een afwisselend programma door de indeling van de ruimtes met gelegenheid voor break-out sessies en een lunch in de serene binnen tuin.
De groene omgeving nodigt uit om als team offline te gaan, en écht contact met elkaar te maken.

 

Onze services
Naast een unieke locatie, is het voeden van je brein minstens zo belangrijk. Zo hebben we een menu ontwikkeld  met onze food partner,  die inspeelt in op de verschillende momenten van de dag, en ervoor zorgt dat de jullie energie level op peil blijft.

 

Faciliteiten
Met een uitgebreid aanbod aan unieke services & faciliteiten, aandacht voor details, een persoonlijke host en een samenwerking met onze foodpartner, zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie team en jullie dag halen.

 

Recap & relax
Na een productieve dag is het belangrijk om te ontspannen, de werkdag van je af te laten glijden en ruimte te maken voor andere gesprekken. Een team borrel is de ultieme manier om als team te werken aan de onderlinge relaties. De intieme setting nodigt uit om persoonlijke verhalen te delen en eventuele onderlinge strubbelingen in een ander daglicht te zien.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een teambuilding dag? 
Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies. Bel ons via 020-8452075 of mail je vraag naar bookings@roomofideas.nl

Meer informatie en boekingen

previous arrow
next arrow
Slider