Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Teambuilding locatie huren

Unieke teambuilding locatie Amsterdam

Een andere omgeving, een afwisselend programma en nieuwe prikkels kunnen het groepsgevoel losmaken en stimuleren.

Op zoek naar een unieke teambuilding locatie in Amsterdam? Een andere omgeving, een afwisselend programma en nieuwe prikkels kunnen het groepsgevoel losmaken en stimuleren. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke teambuilding locaties in Amsterdam.

 

Het kiezen van de juiste locatie is essentieel voor een succesvolle teambuilding dag. Een externe locatie – weg van de vaste werkomgeving – zorgt ervoor dat vaste patronen worden doorbroken, en de teamleden uitgedaagd worden op een andere manier contact te maken met elkaar.

 

Bij Room of Ideas spelen we hierop in met onze unieke locaties in Amsterdam. Of je nu gaat voor Room of Ideas; een oase van rust in het museumkwartier van Amsterdam, of kiest voor House of Ideas; het karakteristieke herenhuis op de pittoreske Nieuwendammerdijk; beide locaties worden gekenmerkt door een rustgevend interieur, een informele sfeer en de groene omgeving.

 

De locaties bieden mogelijkheid voor een afwisselend programma door de indeling van de ruimtes met gelegenheid voor break-out sessies en de tuinen. De groene omgeving nodigt uit om als team offline te gaan, en écht contact met elkaar te maken.

 

Jullie teambuilding dag naar een hoger niveau te tillen?
Ons creatieve team denkt graag mee hoe we waarde kunnen toevoegen aan jullie dag. Denk bijvoorbeeld aan een mind sessie door onze training partner Davide Piai om productiever te werken of een workshop die het creatieve brein stimuleert.

 

Onze services
Naast een unieke locatie, is het voeden van je brein minstens zo belangrijk. Zo hebben we een innovatief menu ontwikkeld  met onze food partners- die inspeelt in op de verschillende momenten van de dag, en ervoor zorgt dat de jullie energie level op peil blijft.

 

Faciliteiten
Room of Ideas en House of Ideas beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer/Smart-TV, flip-overs maar ook een creatieve toolkit vol tips & tools voor een creatief en effectief verloop van de dag.

 

Recap & relax
Na een productieve dag is het belangrijk om te ontspannen, de werkdag van je af te laten glijden en ruimte te maken voor andere gesprekken. Een private dining is de ultieme manier om als team te werken aan de onderlinge relaties. De intieme setting nodigt uit om persoonlijke verhalen te delen en eventuele onderlinge strubbelingen in een ander daglicht te zien.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een teambuilding dag? 
Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies. Bel ons via 020-8452075 of mail je vraag naar info@roomofideas.nl

Meer informatie en boekingen

previous arrow
next arrow
Slider