Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

VACATURE | AMSTERDAM

Vacature Hosts - Room of Ideas

Wie komt ons hosting team verrijken?

Werken in een omgeving met natuurlijk daglicht, uitzicht op natuur en een rustgevend sfeer, verhoogt onze productiviteit. We voelen ons energieker, zijn meer gefocusseerd en presteren zelfs beter. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke meeting & learning locaties op bijzondere plekken in Amsterdam. Dit jaar staat Room of Ideas in het teken van groei en het verrijken van onze services & producten op het gebied van van meetings, trainingen en events. En groeien doe je samen. 

 

Daarom zijn wij per direct op zoek naar nieuwe hosts voor het begeleiden van meetings, trainingen & evenementen die op onze locaties; Room of Ideas – de stijlvolle meetingroom in het Museumkwartier en/of, House of Ideas  – het karakteristieke herenhuis op de Nieuwendammerdijk  – in Amsterdam worden georganiseerd.

 

 

Wie zoeken we? //
-Je hebt ervaring in hospitality
-Je werkt graag zelfstandig, bent verzorgend en verantwoordelijk
-Je bent communicatief, representatief en betrokken
-Je houdt van mooie locaties, hebt gevoel voor styling en oog voor detail
-Je woont in (omgeving) Amsterdam

 

 

Wat bieden wij?  //
Je komt te werken in een snel groeiend, innovatief bedrijf op unieke locaties in Amsterdam.
Je werkt samen in met een bevlogen, creatief team die een verschil wilt maken in de wereld van meetings, trainingen en events.
Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, kunt jezelf op allerlei gebieden verder ontwikkelen en krijgt alle mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien. Deze functie is dus eventueel ook te combineren met – bijvoorbeeld social media –  of andere werkzaamheden binnen Room of Ideas.

 

 

Aantal uren en dagen //
Hosting is een dynamische bijbaan in die vraagt om een flexibel rooster en het beste gecombineerd kan worden met een studie of een freelance baan. Flexibiliteit in uren en dagen is hierin fijn – elke week is weer anders, afhankelijk van de boekingen – maar omdat je in een team met meerdere hosts terecht komt, kunnen de werkuren met elkaar afgestemd worden zodat er rekening kan worden gehouden met elkaars roosters.

 

Kom jij ons team verrijken?
Mail dan voor meer informatie en een korte motivatie naar francis@roomofideas.nl
We kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!

previous arrow
next arrow
Slider