Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Brainstormlocatie huren

Creatieve brainstormlocatie Amsterdam

"Nieuwe geluiden, geuren, smaken en sensaties activeren nieuwe synapsen in ons brein en bieden onze geest dus de kans zichzelf nieuw leven in te blazen".

Op zoek naar een creatieve brainstormlocatie in Amsterdam? Creativiteit is essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om tot vernieuwende inzichten en ideeën te komen.  Room of Ideas speelt hier op in met een inspirerende brainstormlocatie, waar het creatieve brein wordt gestimuleerd en alle zintuigen worden geprikkeld. 

 

Inspirerend brainstormen in Amsterdam
Door de serene sfeer en een sensorische beleving worden alle zintuigen geprikkeld door middel van o.a. smaak, geur en interieur. Het interieur wordt gekenmerkt door de inspirerende inrichting met natuurlijke elementen, Japanse invloeden en een prachtige binnentuin; die brengen je tot rust en laden je op met nieuwe energie.

 

Creatief programma
Starten jullie een nieuw project en willen jullie nieuwe ideeën opdoen?
Bij Room of Ideas dragen we daar graag aan bij met routines die inspelen op verschillende momenten van de dag.
Dat begint met een Check-in moment bij binnenkomst. Door vragen te beantwoorden als ‘What is your current mood?’ ‘What do you need’ en ‘What makes today a meaningful day for you?’ creëer je gedurende de dag bewustwording, verbinding en focus om ruimte te maken voor jullie ideeën.

 

Unieke services en een persoonlijke host
Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met zorgvuldig geselecteerde chefs zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie team en jullie dag halen.

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
We zijn altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geven graag ons advies.

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider