Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Brainstormlocatie huren

Creatieve brainstormlocatie Amsterdam

"Nieuwe geluiden, geuren, smaken en sensaties activeren nieuwe synapsen in ons brein en bieden onze geest dus de kans zichzelf nieuw leven in te blazen".

Op zoek naar een creatieve brainstormlocatie in Amsterdam? Creativiteit is essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om tot vernieuwende inzichten en ideeën te komen.  Room of Ideas speelt hier op in met twee inspirerende brainstormlocaties, waar het creatieve brein wordt gestimuleerd en alle zintuigen worden geprikkeld. 

 

Inspirerend brainstormen in Amsterdam
Onze locaties – van de stijlvolle Room of Ideas in het Museumkwartier tot het karakteristieke House of Ideas op de Nieuwendammerdijk – worden gekenmerkt door de prachtige lichtinval, een inspirerend interieur en een serene binnentuin.  Zo kun je schommelen om je hoofd leeg te maken, je laten inspireren in de bibliotheek, brainstormen in het gras of simpelweg genieten van de stilte, midden in de stad.

 

Creatieve toolkit
Room of Ideas en House of Ideas beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer/Smart-TV, flip-overs maar ook een creatieve toolkit vol tips & tools om gedurende de dag creatiever en effectiever te werken. Wist je bijvoorbeeld dat het opschrijven van positieve gedachtes het creatieve denken stimuleert?

 

Unieke services en een persoonlijke host
Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met zorgvuldig geselecteerde chefs en cateraars zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie dag halen.

 

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
We zijn altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geven graag ons advies.

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider