Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Food & Drinks


  In Room of Ideas serveren we graag verrijkende eetmomenten tijdens meetings of events. Gecreëerd in samenwerking met onze food partner. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

  Klik hier voor de Food & Drinks brochure van Room of Ideas.

  Meer info & Boekingen

 • Hosting


  Bij het boeken van een van onze locatie zorgt een persoonlijke hostess voor een ontspannen ontvangt, het serveren van de lunch en het afsluiten van de dag. Bij grotere meetings en events zijn onze hosts te boeken om de gehele dag zorgeloos te laten verlopen. Afgestemd op jullie wensen en met aandacht voor detail.

  Voor vragen & boekingen

 • Ideas & Advice


  Het creatieve team van Room of Ideas biedt advies en ondersteuning bij het organiseren van jullie meeting, training of event.

  Ons team denkt graag mee over de invulling van het programma en de vertaling van jullie wensen en ideeën naar een passende setting, service, styling en catering.

   

  Neem contact op met ons team!

 • Styling


  Room of Ideas is een plek voor mensen en merken die het beste uit zichzelf en hun dag willen halen.
  “Met onze holistische aanpak en aandacht voor well being, zorgen we ervoor dat onze gasten in alle rust en met volledige focus ruimte kunnen maken voor nieuwe ideeën.” aldus Francis Pool, eigenaresse van Room of Ideas.

  Door de serene sfeer en een sensorische beleving worden alle zintuigen geprikkeld door middel van o.a. smaak, geur en interieur. Het interieur wordt gekenmerkt door de inspirerende inrichting met natuurlijke elementen, Japanse invloeden en een prachtige binnentuin; die brengen je tot rust en laden je op met nieuwe energie.

  Voor vragen & boekingen

 • Team borrel & bites


  Groot of klein, successen moet je vieren!
  Door een moment te nemen om samen met je team terug te blikken op een mooi project, een nieuwe klant of behaalde deadline versterk je de onderlinge band.

  Het is niet alleen waardevol om stil te staan bij wat je samen hebt bereikt – een teamborrel of dagafsluiting biedt ook de kans inzichten en ideeën te delen voor de toekomst. De beste ideeën ontstaan immers op momenten van ontspanning.

  Meer info & boekingen

 • Sleeping


  Na een vergadering, workshop of meerdaags event in Room of ideas kan jullie team op nog geen 2,5 km afstand ontspannen en overnachten in het prachtige Pillows Hotel. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis, uitgerust met 31 stijlvol ingerichte kamers met uitzicht op de stad of uitzicht op het Vondelpark. Bij het boeken van Room of ideas inclusief overnachting(en) kunnen we jullie 15% korting aanbieden bij Hotel Pillows.

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het boeken van een overnachting voor jullie team.

  Voor vragen & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider