Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Food & Drinks


  In Room of Ideas serveren we graag verrassende eetmomenten tijdens meetings of events die inspelen op de energy level van de dag. Gecreëerd in samenwerking met onze creatieve food partners. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

   

  Klik hier voor de Food & Drinks brochure van Room of Ideas

  Meer info & Boekingen

 • Luxe koffie & thee arrangement


  Om de dag goed te beginnen, als moment om samen te ontspannen of juist als energy break.
  Geniet van onze luxe koffie- & thee-arrangementen met Brandmeesters koffie, een selectie verse thee melanges in unieke smaken aangevuld met luxe snacks die het energie level op peil houden.

   

  Klik hier voor de Food & Drinks brochure van Room of Ideas

   

  Meer info & Boekingen

 • Creatieve toolkit


  Onze creatieve toolkit is niet alleen voorzien van alle benodigde materialen voor team meetings, trainingen en brainstorm sessies maar bevat ook een dosis tips om creativiteit te stimuleren en tools voor een productieve uitkomst.

   

   

  Meer info & Boekingen

 • Styling


  Make Room for new ideas.
  Uit eigen ervaring maar ook uit vele onderzoeken blijkt hoeveel invloed de omgeving op ons heeft. De warme sfeer, de grote dosis daglicht, het gebruik van natuurlijke producten en materialen en het uitzicht op de verborgen stadstuin brengen je direct tot rust en laden je op met nieuwe energie. Room of Ideas is volledig ingericht om creativiteit en productiviteit te bevorderen. Voor elke meeting of event creëren wij de ideale setting om zo het beste uit de dag te halen.

   

  Voor vragen & boekingen

 • Hosting


  Bij het boeken van een van onze locaties voor een meeting tot 18 personen is onze hosting inbegrepen. We zorgen voor een ontspannen ontvangt en serveren we jullie team ons luxe koffie en thee arrangement. Bij grotere meetings en events zijn onze hosts te boeken om de dag zorgeloos te laten verlopen. Afgestemd op jullie wensen en met aandacht voor detail.

   

  Voor vragen & boekingen

 • Private Dining


  Overdag vergaderen en s’avonds genieten van een verrassende private dining? Dan ontvangen we jullie graag in ons House of Ideas, waarbij het menu naar jullie wens, speciaal wordt samengesteld door onze creatieve chefs.

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het organiseren van een private dining voor jullie team.

   

  Meer informatie & boekingen

 • Sleeping


  Na een vergadering, workshop of meerdaags event in Room of ideas kan jullie team op nog geen 2,5 km afstand ontspannen en overnachten in het prachtige Pillows Hotel. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis, uitgerust met 31 stijlvol ingerichte kamers met uitzicht op de stad of uitzicht op het Vondelpark. Bij het boeken van Room of ideas inclusief overnachting(en) kunnen we jullie 15% korting aanbieden bij Hotel Pillows.

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het boeken van een overnachting voor jullie team.

  Voor vragen & boekingen

 • Sessies & Trainingen


  Vanuit ons branding bureau Pool of Ideas en in samenwerking met  bureaus, zoals Trendwatching, bieden we bedrijven vernieuwende sessies, workshops en trainingen op het gebied productiviteit en creativiteit. Afgestemd op jullie wensen en doelen. 

  Neem contact op met ons voor meer informatie. 

  Meer info / boekingen

 • Creatieve boot tours


  Reizen, het veranderen van omgeving en het doorbreken van vaste patronen stimuleren het creatieve brein. Essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om nieuwe ideeën en oplossingen te bedenken. En vaak juist lastig te realiseren op dagen vol met deadlines en een hoofd vol informatie en to do’s. Daarom nodigen we jullie bedrijf of team graag uit voor een creatieve boot tour op onze luxe sloep.

   

  Meer info & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider