Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Food & Drinks


  In Room of ideas serveren we graag verrassende eetmomenten tijdens meetings of events. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig gekozen chefs, cateraars en restaurants. Op basis van jullie wensen en de invulling van de dag stellen wij een passend menu samen. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

  Book Room of ideas

 • Creatieve boot tours


  Reizen, het veranderen van omgeving en het doorbreken van vaste patronen stimuleren het creatieve brein. Essentieel in een tijd waarin we constant worden uitgedaagd om nieuwe ideeën en oplossingen te bedenken. En vaak juist lastig te realiseren op dagen vol met deadlines en een hoofd vol informatie en to do’s. Daarom nodigen we jullie bedrijf of team graag uit voor onze ‘Creatieve en Innovatieve Boot tours’ op onze luxe sloep.


  Meer info : 
  Creatieve boot tour

  Meer info: Innovatieve boot tour

   

   

  Boekingen Boot tours

 • Styling


  Make Room for new ideas.
  Uit eigen ervaring maar ook uit vele onderzoeken blijkt hoeveel invloed de omgeving op ons heeft. Het prachtige pand met huiselijke karakter, de grote dosis daglicht en het uitzicht op de verborgen stadstuin brengen je direct tot rust en laden je op met nieuwe energie. Room of ideas is volledig ingericht om positiviteit, creativiteit en productiviteit te bevorderen. Voor elke meeting of event creëren wij de ideale setting om zo het beste uit de dag te halen.

  Book Room of ideas

 • Hosting


  Bij het boeken van Room of ideas voor een meeting tot 12 personen is onze hosting inbegrepen. We zorgen voor een ontspannen ontvangt en serveren we jullie team ons luxe koffie en thee arrangement. Bij grotere meetings en events zijn onze hosts te boeken om de dag zorgeloos te laten verlopen. Afgestemd op jullie wensen en met aandacht voor detail.

  Book Room of ideas

 • Talks & Trainings


  De ideeën en plannen lagen er al vanaf het begin. En nu is het dan zover; met trots lanceren wij Innovatieve Talks & Trainings, als waardevolle aanvulling op de meetings, trainingen en vergaderingen
  die door jullie in Room of ideas worden georganiseerd.

  In samenwerking met geweldige bureaus, zoals Trendwatching, hebben we een vernieuwend programma samengesteld op het gebied van o.a.: Trends & Innovatie, Branding & Merkcommunicatie, Marketing & Media.
  Bekijk en boek hier de eerste Trend Talks & Trainings, van Trendwatching, die je niet wilt missen.

  We houden een max. aan van 12 deelnemers, om de persoonlijke aandacht, feedback en advies te kunnen garanderen, dus wees er op tijd bij!

  Meer info / boekingen

 • Sleeping


  Na een vergadering, workshop of meerdaags event in Room of ideas kan jullie team op nog geen 2,5 km afstand ontspannen en overnachten in het prachtige Pillows Hotel. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis, uitgerust met 31 stijlvol ingerichte kamers met uitzicht op de stad of uitzicht op het Vondelpark. Bij het boeken van Room of ideas inclusief overnachting(en) kunnen we jullie 15% korting aanbieden bij Hotel Pillows.

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het boeken van een overnachting voor jullie team.

  Neem contact op

 • Private Dining


  Overdag vergaderen en brainstormen in Room of ideas, om vervolgens te genieten van een bijzondere ‘private dining’, speciaal voor jullie team samengesteld door de chefkok van het prachtige Hotel Pillows. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis aan het Vondelpark, op nog geen 2.5 km van Room of ideas. Neem contact op met ons voor meer informatie en het organiseren van een private dining voor jullie team. 

   

  Neem contact op

previous arrow
next arrow
Slider