Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Food & Drinks


  In Room of Ideas serveren we graag verrassende eetmomenten tijdens meetings of events die inspelen op de energy level van de dag. Gecreëerd in samenwerking met onze creatieve food partners. Met aandacht voor pure ingrediënten, verrassende gerechten en een mooie styling.

   

  Klik hier voor de Food & Drinks brochure van Room of Ideas

  Meer info & Boekingen

 • Hosting


  Bij het boeken van een van onze locatie zorgt een persoonlijke hostess voor een ontspannen ontvangt, het serveren van de lunch en het afsluiten van de dag. Bij grotere meetings en events zijn onze hosts te boeken om de gehele dag zorgeloos te laten verlopen. Afgestemd op jullie wensen en met aandacht voor detail.

  Voor vragen & boekingen

 • Ideas & Advice


  Het creatieve team van Room of Ideas biedt advies en ondersteuning bij het organiseren van jullie workshop, meeting of event.

  Ons team van event managers, branding specialisten, designers en trainers helpen je bij het creatieve proces, delen ideeën en geven advies over het programma, de communicatie en branding van je event.

  Samen werken we aan de vertaling van jullie ideeën.
  Hoe dat er uit ziet? 

  Meer info

 • Team borrel & bites


  Groot of klein, successen moet je vieren!
  Door een moment te nemen om samen met je team terug te blikken op een mooi project, een nieuwe klant of behaalde deadline versterk je de onderlinge band.

  Het is niet alleen waardevol om stil te staan bij wat je samen hebt bereikt – een teamborrel of dagafsluiting biedt ook de kans inzichten en ideeën te delen voor de toekomst. De beste ideeën ontstaan immers op momenten van ontspanning.

  Meer info & boekingen

 • Styling


  Make Room for new ideas.
  Uit eigen ervaring maar ook uit vele onderzoeken blijkt hoeveel invloed de omgeving op ons heeft. De warme sfeer, de grote dosis daglicht, het gebruik van natuurlijke producten en materialen en het uitzicht op de verborgen stadstuin brengen je direct tot rust en laden je op met nieuwe energie. Room of Ideas is volledig ingericht om creativiteit en productiviteit te bevorderen. Voor elke meeting of event creëren wij de ideale setting om zo het beste uit de dag te halen.

  Voor vragen & boekingen

 • Sleeping


  Na een vergadering, workshop of meerdaags event in Room of ideas kan jullie team op nog geen 2,5 km afstand ontspannen en overnachten in het prachtige Pillows Hotel. Hotel Pillows is gevestigd in een historische 19 eeuws herenhuis, uitgerust met 31 stijlvol ingerichte kamers met uitzicht op de stad of uitzicht op het Vondelpark. Bij het boeken van Room of ideas inclusief overnachting(en) kunnen we jullie 15% korting aanbieden bij Hotel Pillows.

  Neem contact op met ons voor meer informatie en het boeken van een overnachting voor jullie team.

  Voor vragen & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider