Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

About us

Onze visie en team

Room of Ideas | Amsterdam

Een plek voor mensen en merken die het beste uit zichzelf en hun dag willen halen.

Onze visie

Room of Ideas is een plek voor mensen en merken die het beste uit zichzelf en hun dag willen halen.
“Met onze holistische aanpak en aandacht voor well being, zorgen we ervoor dat onze gasten in alle rust en met volledige focus ruimte kunnen maken voor nieuwe ideeën.” aldus Francis Pool, eigenaresse van Room of Ideas.

 

Van origine is Francis merkstrateeg. Vanaf het moment dat Covid uitbrak, besloot ze de deuren te sluiten en trok zich terug om onderzoek te doen naar de impact van deze nieuwe tijd op onze manier van werken en welke invloed dit heeft op onze omgeving. Vanuit dit onderzoek is een vernieuwd concept ontstaan met aandacht voor het welzijn van de mens en de intentie voor de dag.

Francis: “Door de serene sfeer en een sensorische beleving worden alle zintuigen geprikkeld door middel van o.a. smaak, geur en interieur. Het interieur wordt gekenmerkt door de inspirerende inrichting met natuurlijke elementen, Japanse invloeden en een prachtige binnentuin; die brengen je tot rust en laden je op met nieuwe energie.”

 

Ook is er nagedacht over de indeling van de ruimte zodat dit voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Zo is de gehele locatie te boeken voor meetings, trainingen, fotoshoots of merk events. En daarnaast organiseren we onze eigen events en maken we ruimte voor diverse treatments en sessies voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Heb je een idee, concept, of product die aansluit bij onze visie?
Neem dan contact op met ons team, we staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen!


Meet our team
Ons creatieve team van Room of Ideas bestaat uit ervaren specialisten en is continue in beweging, op zoek naar manieren om te vernieuwen. We geloven daarbij in de kracht van kruisbestuiving en werken hiervoor samen met unieke partners. Graag stellen we onszelf aan jullie voor; ‘Meet our team ‘.

Meet our team - Q & A

previous arrow
next arrow
Slider