Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

About us

Meet the team

Room of Ideas | Amsterdam

Bij Room of Ideas creëren we ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën.

Onze unieke locaties
Room of Ideas biedt unieke locaties voor meetings, trainingen en events die volledig zijn gericht op het stimuleren van productiviteit en ruimte te maken voor nieuwe ideeën. De warme sfeer, de grote dosis daglicht, het gebruik van natuurlijke producten en materialen en het uitzicht op de verborgen tuinen brengen je direct tot rust en laden je op met nieuwe energie. Het positieve effect hiervan hebben we niet alleen zelf mogen ervaren, maar wordt tevens onderbouwd door verschillende onderzoeken.


Onze visie

Room of Ideas gelooft in een ‘360 approach’ wij streven ernaar alle elementen die invloed hebben op creativiteit en productiviteit, optimaal in te zetten om jouw meeting of event naar een hoger niveau te tillen:

  • Een serene omgeving
  • Een heldere state of mind
  • Food & drinks om je energie level te reguleren
  • Praktische tools & mindhacks

 

Meet our team
Het creatieve team van Room of Ideas bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van branding, training, design, event management en hosting – en is continue in beweging, op zoek naar manieren om te innoveren. We geloven daarbij in de kracht van kruisbestuiving en werken hiervoor samen met unieke partners. Graag stellen we onszelf aan jullie voor; ‘Meet our team ‘.

 

Room for new insights & ideas
We bieden naast onze bijzondere locaties en special services ook tools & trainingen om jullie meeting of event te verrijken. Dit stemmen we graag af op jullie programma en doelen voor de dag.

Meet our team - Q & A

previous arrow
next arrow
Slider