Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

About us

Onze visie en team

Room of Ideas | Amsterdam

Een plek voor mensen en merken die het beste uit zichzelf en hun dag willen halen.

Onze visie

Room of Ideas is een plek voor mensen en merken die het beste uit zichzelf en hun dag willen halen.
“Met onze holistische aanpak en aandacht voor well being, zorgen we ervoor dat onze gasten in alle rust en met volledige focus ruimte kunnen maken voor nieuwe ideeën.” aldus Francis Pool, eigenaresse van Room of Ideas.

 

Van origine is Francis merkstrateeg. Vanaf het moment dat Covid uitbrak, besloot ze de deuren te sluiten en trok zich terug om onderzoek te doen naar de impact van deze nieuwe tijd op onze manier van werken en welke invloed dit heeft op onze omgeving. Vanuit dit onderzoek is een vernieuwd concept ontstaan met aandacht voor het welzijn van de mens en de intentie voor de dag.

Francis: “Door de serene sfeer en een sensorische beleving worden alle zintuigen geprikkeld door middel van o.a. smaak, geur en interieur. Het interieur wordt gekenmerkt door de inspirerende inrichting met natuurlijke elementen, Japanse invloeden en een prachtige binnentuin; die brengen je tot rust en laden je op met nieuwe energie.”

 

Ook is er nagedacht over de indeling van de ruimte zodat dit voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Zo is de gehele locatie van maandag t/m donderdag te boeken voor meetings, trainingen, fotoshoots of merk events. Op vrijdagen zijn ondernemers welkom die in alle rust een dag willen komen werken aan hun merk en hiervoor een speciale coaching sessie, branding sessie of treatment kunnen boeken in de vernieuwde treatment room. Ter afsluiting van de week wordt er op vrijdagmiddag Table Talks georganiseerd om inspirerende ondernemers een podium te bieden en met elkaar te verbinden. Vanaf november ’21 is Room of Ideas ook op zaterdagen geopend voor het grotere publiek.
Op deze ‘Soulful Saturdays’  kun je holistische treatments en readings boeken en wellbeing- of interieurproducten kopen.


Meet our team
Het creatieve team van Room of Ideas bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van branding, training, design, event management en hosting – en is continue in beweging, op zoek naar manieren om te vernieuwen. We geloven daarbij in de kracht van kruisbestuiving en werken hiervoor samen met unieke partners. Graag stellen we onszelf aan jullie voor; ‘Meet our team ‘.

Meet our team - Q & A

previous arrow
next arrow
Slider