Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Museumkwartier | Amsterdam

Room of Ideas

Locatie voor vergaderingen, trainingen en events

Nature has a profound impact on people. Sunlight, fresh air and natural surroundings positively affect peoples’ sense of wellbeing and happiness.

In het culturele Museumkwartier in Amsterdam vind je Room of Ideas – een unieke locatie om met je team, afdeling of bedrijf samen te komen, samen te werken en samen nieuwe ideeën te genereren. De lichte ruimtes in combinatie met de warme, serene sfeer maken Room of Ideas tot een rustgevende, inspirerende locatie.

Room of Ideas wordt gekenmerkt door de grote dosis daglicht, de stijlvolle inrichting en het uitzicht op de verborgen binnentuin. Werken in een lichte, natuurlijke omgeving bevordert onze focus en laadt ons weer op met creatieve energie. De ruimtes zijn volledig ingericht om de creativiteit te stimuleren en de productiviteit te bevorderen.

 

Aan de hand van jullie programma, creëren we de ideale omgeving voor jullie meeting, brainstormsessie of training – 0f je nu met het team wil vergaderen aan de lange tafels, wil brainstormen in de comfortabele zithoeken of wil overleggen met een collega in de bibliotheek. Met een uitgebreid aanbod aan unieke services & faciliteiten, aandacht voor details, een persoonlijke host en een samenwerking met zorgvuldig gekozen chefs en cateraars, zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie dag halen.


Specifieke wensen? We denken graag met jullie mee.

“Wij willen dat iedereen opgeladen met nieuwe inzichten, inspiratie en een notebook vol ideeën Room of ideas weer uitwandelt”.

Boek Room of Ideas
previous arrow
next arrow
Slider