Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Training | Room of Ideas Amsterdam

Grip training // 01.04.2020

Jobtraining X Rick Pastoor

GRIP – Het geheim van slim werken

Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. In de GRIP-training word je stap voor stap uitgelegd hoe je slimmer werkt voor meer rust en ruimte in je hoofd. En voer je deze stappen direct door in jouw agenda, takenlijst, e-mail, kortom in jouw way of working.

Jobtraining heeft in samenwerking met  Rick  Pastoor de GRIP-training ontwikkeld.  Rick, voorheen ‘binnenbaas’ bij Blendle schreef de bestseller GRIP; het geheim van slim werken. In de training leer je de slimme GRIP werkwijze stap voor stap toepassen op jouw werk en leven.


Grip op je week //
In dit eerste deel leer je wat de GRIP methode inhoudt en ontvang je handige hulpmiddelen om productiever te zijn. Door je agenda, takenlijst en e-mail op een slimme manier in te zetten krijg je meer overzicht en slagkracht. Je krijgt meer grip op de uren die je kunt besteden in je werkweek. 

 

 

Grip doe het nu //
In de actie! In dit deel van de training ga je de praktische tips gelijk toepassen op je eigen werk en leven. Je plant de komende 4  weken, installeert handige tools, plant meetings in en elimineert zaken om rust en ruimte te creëren.

 

 

Grip houden //
Je brengt in kaart waar jij je bed voor uitkomt. Je ontdekt waar je meer tijd en aandacht aan zou willen besteden. Je maakt jouw persoonlijke jaarplan om uitdagende doelen te behalen en plant belangrijke momenten al direct in. Deze training gaat niet alleen over het aanleren van nieuwe vaardigheden, maar vooral over het volhouden ervan. Ons doel? Zorgen dat je deze training maar 1 keer in je leven hoeft te volgen.

 

 

Datum
01.04.2020

 

Tijd
09:00 – 16:00 hr //

 

Locatie
Room of Ideas, Roelof Hartstraat 74, Amsterdam

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider