Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Vergaderlocatie huren

Inspirerende vergaderlocatie Amsterdam

“Nature has a profound impact on people. Sunlight, fresh air and natural surroundings positively affect peoples’ sense of wellbeing and happiness.

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Werken in een omgeving met natuurlijk daglicht, uitzicht op natuur en een rustgevend sfeer, verhoogt onze productiviteit. We voelen ons energieker, zijn meer gefocusseerd en presteren zelfs beter. Room of Ideas speelt hier op in met twee unieke vergaderruimtes in Amsterdam.

 

Uniek vergaderen in Amsterdam
Onze locaties – van de stijlvolle Room of Ideas in het Museumkwartier tot het karakteristieke House of Ideas op de Nieuwendammerdijk – worden gekenmerkt door de prachtige lichtinval, een inspirerend interieur en een serene binnentuin. Een unieke plek om in alle rust te vergaderen, met een creatief team te brainstormen of samen nieuwe plannen en strategieën uit te werken.

 

Om in te spelen op jullie programma en specifieke wensen, creëren we graag de ideale situatie voor jullie vergadering. Zo vind je naast de klassieke boardroom set-up, verschillende ruimtes met comfortabele zithoeken – ideaal voor een rustig overleg of een break-out in kleinere groepen.

 

Creatieve toolkit
Room of Ideas en House of Ideas beschikken over alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer/Smart-TV, flip-overs maar ook een creatieve toolkit vol tips & tools om gedurende de dag creatiever en effectiever te werken. Wist je bijvoorbeeld dat staand of lopend vergaderen het creatieve brein stimuleert? Door de beweging stroomt er meer bloed richting het denkorgaan. Hierdoor ben je beter in staat om nieuwe ideeën te bedenken.

 

Unieke services en een persoonlijke host
Met een uitgebreid aanbod aan unieke services, een persoonlijke host en een samenwerking met zorgvuldig geselecteerde chefs en cateraars zorgen we er samen voor dat we het beste uit jullie dag halen.

 

 

Benieuwd naar onze locaties en alle mogelijkheden?
We zijn altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geven graag ons advies.

Meer informatie & boekingen

previous arrow
next arrow
Slider