Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon
 • Meet Francis - founder & creative director


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?
  Door het leven om me heen in me op te zuigen. Door nieuwe plekken te bezoeken, door te reizen, te lezen, te luisteren en te observeren wat er om me heen gebeurd. Dat brengt mij altijd weer tot nieuwe inzichten en inspiratie. 

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
  Ik heb stilte nodig om de drukte in mijn hoofd tot rust te brengen en om te hectiek van de dag te verwerken. In een rustgevende omgeving laad ik op en kan ik ruimte maken voor nieuwe ideeën. 

   

   

  lees verder

 • Meet Rosalie - hostess


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?
  Ik studeer rechten dus weinig inspiratie nodig in het dagelijkse leven, haha? Maar lekkere dinertjes en live muziek met de mensen om mij heen geven mij altijd de meeste inspiratie naast alle tripjes en vakanties.

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
  Als ik op mijn fiets door de stad cross, in het bos en tijdens vakantie op het strand als ik over de zee kan turen. Als ik thuis ben met een muziekje op, een geurkaars aan en een lekker kopje thee.

   

   

  lees verder

 • Meet Laura - projectmanager


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?

  Iets nieuws leren, het ontdekken van nieuwe plekken in stad en natuur en door te reizen. Door even in een totaal andere omgeving of cultuur te zijn. Maar ook ontmoetingen en open gesprekken met positieve en authentieke mensen die in hun kracht staan en die iets moois doen voor deze wereld.


  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
   

  De beste ideeën ontvang ik als ik even helemaal niets hoef van mezelf en geen druk ervaar. Dat is vaak tijdens het opruimen van mijn huis, maar ook op het strand en in de natuur, waar ik ver weg kan kijken en volledig in het moment aanwezig kan zijn. 

   

  lees verder

 • Meet Davide - training partner


  What’s an important source of inspiration for you?
  The work and life of His Holiness the Dalai Lama is immensely inspiring to me. I have had the pleasure and privilege to receive teachings from His Holiness on several occasions and each time I was filled with admiration and cozy feeling of warmth and humour even amid thousands of other people.

   

   

  In what environment do you come up with the best ideas

  Mostly in contact with other people in a quiet, orderly and elegant environment that has been carefully setup and maintained, just like Room of Ideas!

   

   

  lees verder

 • Meet Hannah - hostess


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?
  Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit het ontmoeten van bijzondere mensen, uit het ontdekken van nieuwe culturen tijdens reizen, en uit de kleuren, geuren en vormen in de natuur. Maar eerlijk gezegd kan ik nog geïnspireerd raken door een mooi gevormde vlek op mijn shirt. 

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
  De beste ingevingen krijg ik vaak als er geen druk op ligt. Ik heb standaard een boekje naast mijn bed liggen, omdat ik vaak niet kan slapen van de ideeën die ik soms om 1 uur ’s nachts bedenk. Dan schrijf of schets ik het uit mijn hoofd.

   

   

  lees verder

 • Meet Demi - hostess


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?
  Mijn journal; hierin schrijf ik al mijn gedachtes op. Dit kan van alles zijn;  van ideeën, doelen en lijstjes tot aan tekeningen en gedichtjes.

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
  Als ik in mijn eentje in een stad ben waar ik amper iemand ken.
  Tijd voor mijzelf en nergens anders op hoeven te focussen.

   

   

  lees verder

 • Meet Frederique - hostess


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?
  Ik doe mijn inspiratie op, in de kleine dingen die ik om me heen zie in de stad, dat kan een verdwaald tekeningetje zijn op de muur of een verborgen parkje.

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
  In de frisse buitenlucht kom ik het beste tot ideeën. Ik zit vaak langs de Amstel net buiten het centrum en daar kom ik helemaal tot rust.

   

   

  lees verder

 • Meet Marietta - hostess


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie?
  Etalages, boeken en tijdschriften. Daar haal ik mijn grootste styling inspiratie uit. Vooral tijdschriften kan ik uren in bladeren en ik gooi er nooit eentje weg.

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën?
  In de woonkamer van mijn ouderlijk huis in Duitsland, of op een plek met veel groen en water.

   

   

   

   

  lees verder

 • Meet Charlotte - content creator


  Wat is voor jou een belangrijke bron van inspiratie? Woorden zijn voor mij de belangrijkste bron van inspiratie; een mooi geschreven zin kan mij echt ontroeren. Muziek en poëzie spelen daarom een belangrijke rol in mijn leven.

   

   

  In wat voor omgeving kom jij tot je beste ideeën? 
  De beste ideeën komen tot stand als ik alleen ben; als ik weg kan dromen en mijn fantasie met me aan de haal gaat. Dit gebeurt vaak zodra mijn hoofd mijn kussen raakt. 

   

   

  lees verder

previous arrow
next arrow
Slider