Roelof Hartstraat 74 Amsterdam

020-8452075info@roomofideas.nl
header image
big icon

Meeting & dining locatie

Private dining Amsterdam

Eten brengt mensen samen - het biedt ontspanning en maakt ruimte voor nieuwe gesprekken

Overdag vergaderen en s’avonds genieten van een verrassende private dining? Dan ontvangen we jullie graag in ons House of Ideas, waarbij het menu naar jullie wens, speciaal wordt samengesteld door onze creatieve chefs.

 

Eten brengt mensen samen – het biedt ontspanning en maakt ruimte voor nieuwe gesprekken. Volgens een studie van de Cornell University dient eten als een soort lijm die teams samenbrengt. “Eating together is a more intimate act than looking over an Excel spreadsheet together. That intimacy spills back over into work.”  Hier spelen we bij Room of Ideas op in door ons innovatieve menu dat bijdraagt aan een productieve dag en de mogelijkheid om als team te genieten van een private dining.

 

Benieuwd hoe een private dinner waardevol kan zijn voor jullie team?
Wij zetten een aantal ideeën op een rijtje:

 

Recap & relax
Na een productieve dag is het belangrijk om te ontspannen, de werkdag van je af te laten glijden en ruimte te maken voor andere gesprekken. Een private dining draagt niet alleen bij aan een ontspannen sfeer, maar bevordert ook het teamgevoel. Het is natuurlijk een mooi moment om de dag te bespreken en successen te delen – maar voorál om elkaar op een andere manier te leren kennen.

 

Dine & meet
Vergader of brainstorm onder het genot van bijzondere smaken en gerechten. Het draagt zoals gezegd niet alleen bij aan het teamgevoel; de unieke setting daagt het team ook uit tot nieuwe en originele ideeën te komen.

 

Team Building
Maar ook zonder meeting is een private dining de ultieme manier om als team te werken aan de onderlinge relaties. De intieme setting nodigt uit om persoonlijke verhalen te delen en eventuele onderlinge strubbelingen in een ander daglicht te zien. 

 

Private dining House of Ideas
We ontvangen jullie graag in ons House of Ideas voor een private dining, waarbij het menu naar jullie wens, speciaal wordt samengesteld door onze creatieve chefs van Sophie Eats, Vuur en Vlam of Lukowitz. Is het een mooie dag? Dan serveren we het diner in onze prachtige, rustgevende tuin. 

 

Wil je meer informatie over een private dining? Ons team is altijd bereikbaar voor specifieke vragen en geeft graag advies. Bel ons via 020-8452075 of mail je vraag naar info@roomofideas.nl

Meer informatie en boekingen

previous arrow
next arrow
Slider